Wie zijn wij

Wij zijn Stella Zotava en Malika Azammad.

Stella is al ruim10 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in de sociaal-juridische dienstverlening. Ze ondersteunt mensen die (nog) niet zelfredzaam zijn en zorgt dat deze mensen alle beschikbare financiële en sociale voorzieningen krijgen waar ze aanspraak op hebben en die ze nodig hebben.

Sinds maart 2022 is Stella nauw betrokken bij diverse projecten voor Oekraïnse vluchtelingen. Vanuit deze projecten adviseert Stella over financiële tegemoetkomingen voor vluchtelingen uit Oekraïne, zoals de leefgeld regeling, vergoedingen voor bijzondere kosten en verzekeringen. Daarnaast verwijst Stella naar relevante instanties voor alle overige vragen die vluchtelingen uit Oekraïne hebben, ook op het gebied van werk.

Stella begrijpt de mensen uit deze doelgroep als geen ander, want ze spreekt dezelfde taal én ze heeft dezelfde culturele achtergrond. Dat wekt vertrouwen.

Malika Azammad is al enige tijd werkzaam in de sociaal maatschappelijke sector, waarbij ze samenwerkt met diverse doelgroepen met verschillende culturele achtergronden. Zowel in Nederland als over de grens.

Ze heeft ervaring in coördinerend en projectmatig werken, waarbij toeleiding naar werk voorop staat.

Samen zijn wij een powerfull koppel die elkaar perfect aanvullen. Wij helpen werknemer en werkgever elkaar te vinden en naar elkaar toe te groeien.

Ons doel

Sinds de oorlog in Oekraïne zijn er veel Oekraïense werknemers naar Nederland gekomen die bij uw bedrijf aan de slag kunnen. Het zijn verantwoordelijke, gemotiveerde en vooral harde werkers, die snel leren en heel handig zijn met google vertaler. Maar soms vormt de taal een barrière en lukt het de Oekraïense werknemer niet om succesvol te solliciteren. Andersom hebben werkgevers soms moeite om de juiste werknemer te vinden. StelLika kan hierin bemiddelen.

Ons doel is om Nederlandse werkgevers en Oekraïense werknemers elkaar te helpen vinden en elkaar te verstaan. StelLika beschikt over een aanzienlijk aanbod van zowel werknemers als werkgevers en kan snel bemiddelen. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Na het aanleveren van een geschikte kandidaat bieden wij ook nazorg aan. Vanuit deze nazorg ondersteunen wij bij aanvang van een dienstverband gedurende één week met het maken van fijne samenwerkingsafspraken en helpen om onduidelijkheden te verhelderen.